Markedet for spill på nett har vokst mye de siste årene, og det ser ut til at markedet har kommet for å bli.

spill på nett pengerDet er utrolig mange aktører fra mange forskjellige land som i dag står for sine egne nettsider som tilbyr spill på nett. Når det er snakk om spill på nett, så er det snakk om pengespill på nett, og det er en kjapp felle å tråkke i hvis ikke man er litt fornuftig.

Det var 346.000 reklamevisninger for pengespill på TV i fjor – Aftenposten

Fornuftig spiller på nett

For å bli en fornuftig spiller på nett er det flere forholdsregler man må ta hensyn til. Først og fremst må man sørge for å ha kontroll over økonomien. Det er viktig å se at man faktisk har råd til å spille på nett før man setter i gang. Det er ingen spill som er verdt en støkk i økonomien. Det andre som er lurt å tenke på, er at man ikke lar seg rive med av reklamen. De siste årene har også reklame for spill på nett økt, og det er enklere å bli fristet. Det kan se ut som om nettsidene har gode tilbud å komme med, men man gjør lurt i å undersøke tilbudet grundig før man velger å takke ja.

Hvis man først har registrert seg som spiller på en slik nettside, er det lurt å velge et bra betalingsalternativ. Det er som oftest mange ulike alternativer å velge mellom, og valget kan byttes etter hvert som man ser hvordan det fungerer. Det vil også være mulig å legge inn en spillgrense etter hva man har råd til å spille for.